Atoderm Ulei de Duș

O piele foarte uscată creează disconfort permanent, de la senzația de uscăciune, până la cea de prurit intens, iar aspectul pielii este oglinda acestor stări neplăcute: iritații, roșeața, descuamare, tendința de îmbătrânire cutanată prematură. Ca și noi, pielea are dreptul la fericire, iar în Laboratoarele dermatologice Bioderma sunt dezvoltate formule de îngrijire care respectă în totalitate acest drept. Una dintre aceste formule este uleiul de duș anti-iritații și ultra-hrănitor ATODERM care îți oferă 24 ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș!

Aplică o cantitate mică de produs pe pielea umezită. În contact cu apa, uleiul de duș va crea o spumă fină, mătăsoasă, cu un parfum discret, dar foarte plăcut și relaxant. Deși se numește “ulei de duș”, această formulă se clătește perfect, fără să lase pe piele senzația de “peliculă grasă”.

Uleiul de duș ultra-hrănitor ATODERM este ideal pentru pielea foarte uscată, cu senzație de prurit, sau care suferă de iritație cronică. După duș, continuă programul de îngrijire în trei pași ATODERM.

Pasul 1: Curață pielea delicat, cu uleiul de duș ultra-hrănitor, anti-iritații ATODERM Ulei de duș

Pasul 2: Oferă hrănire intensivă pielii corpului cu cremă hidratantă ATODERM Cremă

Pasul 3: Păstrează pielea mâinilor suplă ș catifelată folosind ATODERM Cremă de mâini și unghii. Pentru buze netede și hidratate, aplică ATODERM stick de buze.

Cum poate uleiul de duș ATODERM să ofere hidratare și confort timp de 24 de ore pielii care suferă de uscăciune severă? Secretul ATODERM se naște în Laboratoarele dermatologice Bioderma, acolo unde experții în sănătatea pielii formulează soluții biologice de curățare, care elimină eficient impuritățile și, în același timp, susțin și reglează bariera cutanată. Uleiul de duș ATODERM include ingrediente inovatoare, agenți de curățare ultra-delicați și formula revolutionară brevetată Skin Barrier Therapy, cu puternică acțiune relipidantă, datorită complexului exclusiv Lipigenium. În plus, această barieră dermo-protectoare previne biologic adeziunea și proliferarea la nivelul pielii a Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritației și limitează penetrarea alergenilor în piele. Complexul natural brevetat DAF (formula dermatologică avansată) oferă produsului o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Dușurile dese hidratează pielea oricum?

Cu alte cuvinte, aşa cum bem apă când ne este sete, e bine să-i dăm şi pielii uscate “să bea” apă cât mai des? Multe persoane prelungesc contactul cu apă tocmai din dorinţa de a oferi pielii hidratarea de care duce lipsă, dar efectul obţinut după duş este cel opus: degresată în exces, pielea sensibilă devine permeabilă la bacterii şi viruşi, agravând mâncărimea, iritatiile sau eczemele.

O poveste ATODERM cu final fericit!

Cu uleiul de duş ultra-hrănitor şi anti-iritaţii ATODERM poţi face duş ori de câte ori vrei, atâta timp cât respecţi regulile de bază: duşuri scurte, cu apă călduţă sau caldă (contactul îndelungat cu apă fierbinte accelerează deshidratarea pielii!). Acest ulei de duş cu formulă unică, dermatologică, garantează o senzaţie prelungită de confort la nivelul pielii şi un aspect vizibil îmbunătățit. Datorită biolipidelor din plante şi esterilor din nuca de cocos şi ulei de floarea soarelui, formula contribuie la refacerea barierei pielii şi a lipidelor naturale şi transformă duşul într-o poveste cu final fericit, zi după zi.