Atoderm Stick de Buze

Un zâmbet frumos înseamnă, înainte de toate, un aspect impecabil al buzelor. Spre deosebire de tenul tău, buzele sunt acoperite de un strat extrem de subțire de piele. Iar faptul că ele nu au glande sebacee, deci nu produc acel strat protector de sebum ce previn deshidratarea, le face și mai vulnerabile. Oferă buzelor tale grija de care au nevoie cu produsele dermatologice din gama ATODERM, care refac și respectă echilibrul natural al pielii uscate.

Aplică stick-ul pentru buze deteriorate și uscate ATODERM Stick de buze ori de câte ori este nevoie. Este ideal atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Se întinde uniform și formează un strat protector, invizibil, care menține buzele hidratate pentru mult timp. Aspectul buzelor uscate, crăpate sau fisurate este vizibil îmbunătățit încă de la prima aplicare, iar zâmbetul tău va fi învăluit într-un parfum proaspăt de zmeură.

Suprafața buzelor este extrem de delicată, dar permanent expusa. Schimbările de temperatură, poluarea, agresiunea tuturor factorilor externi sunt tot atâtea motive pentru care e nevoie să oferi buzelor tale o îngrijire specială. Laboratoarele Bioderma au creat soluția dermatologică de care ai nevoie: un stick de buze extrem de ușor de aplicat și de purtat cu tine oriunde! Include-l în programul tău complet de îngrijire a tenului ATODERM, în trei pași.

Pasul 1: Curăță și purifică pielea cu ATODERM gel spumant

Pasul 2: Hidratează și hrănește pielea cu ATODERM cremă hidratantă

Pasul 3: Îngrijește intensiv buzele cu ATODERM Stick de buze

Inspirate de mecanismele de apărare proprii pielii, produsele dermatologice ATODERM conțin ingrediente care imită natura: molecule biomimetice, identice celor prezente în mod natural în piele. Astfel, pielea nu este doar tratată, ci primește sprijinul necesar pentru a-și îndeplini funcțiile și a se trata singură! Stick-ul de buze ATODERM oferă hidratare de lungă durată datorită untului de shea și hrănește intensiv suprafața sensibilă și uscată a buzelor prin conținutul de vaselină pură și de Lauryl PSA, un agent inovator de îngrijire a pielii, umectant prin excelență. Extractul din algă aurie calmează pielea iritată și îi oferă rezistență crescută.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Crema de față e suficientă și pentru îngrijirea buzelor?

De multe ori ne îngrijim corect tenul, aplicăm o dată sau de două ori pe zi crema hidratantă pentru faţă şi gât, dar nu acordăm o atenţie specială îngrijirii buzelor. Cu toate acestea, buzele chiar au nevoie de un tratament dedicat, datorită faptului că, fiziologic vorbind, au şi alte nevoi decât tenul sau pielea corpului. Astfel, doar crema pentru faţă nu face faţă cerinţelor de protecţie şi îngrijire, deoarece nu este formulată special pentru a rămâne fixată pe suprafaţa buzelor. Rezultatul se vede şi ne afectează: buzele se sensibilizează, apar crăpăturile, fisurile inestetice, dar şi dureroase uneori, iar suprafaţa buzelor se ridează din cauza uscăciunii.

O poveste ATODERM cu final fericit.

ATODERM Stick de buze este creat special pentru tratamentul buzelor uscate şi deteriorate. Formează pe suprafaţa buzelor un strat protector invizibil ce ajută la menţinerea hidratării şi accelerează procesul natural de refacere şi reparare a pielii. Păstrează stick-ul de buze la îndemână oricând şi nu-l uita acasă atunci când mergi în călătorie. Produsul are o toleranţă deosebită pentru piele şi este hipoalergenic, astfel încât este ideal pentru intreagă familie, de la mic la mare.