Atoderm Săpun

Piele uscată? Foarte uscată? Tocmai ai găsit formula de curățare ideală pentru tine: un săpun extrem de grijuliu, care nu doar îți lasă pielea perfect curată, ci și extrem de confortabilă, întreaga zi!

Zilnic, dimineața și seara. Pe pielea umezită, săpunul formează o spumă fină, care se clătește cu ușurință, fără să lase senzația de “piele care ține”. După spălare, usucă pielea cu grijă, de preferat tamponând ușor cu un prosop moale și aplică tratamentul hidratant ATODERM pentru piele uscată.

Utilizate singure, formulele dermato-cosmetice ATODERM au efecte excelente. Utilizate împreună, ele devin ritualul complet de îngrijire a pielii uscate, foarte uscate și atopice, recomandat de medicii dermatologi.

Pasul 1: curățare blândă cu săpunul ultra-nutritiv ATODERM

Pasul 2: hidratare profundă și durabilă cu cremă hidratantă ATODERM

Pasul 3: îngrijire și emoliere cu balsamul de mâini ATODERM

Unul dintre cei mai puternici emolienti ai naturii, untul de shea, intalneste glicerina, ingredientul ce combate eficient deshidratarea, la care se adauga doza ideala de sulfat de zinc, agentul vigilent care impiedica proliferarea micro-organismelor si calmeaza pielea. Toate sunt combinate de expertii dermatologi ATODERM in cea mai blanda formula de curatare, fara parfum, parabeni sau conservanti. Datorita complexului natural patentat DAF (formula dermatologica avansata), acest sapun are o toleranta excelenta si scade reactivitatea pielii.

Citeste mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Săpunul e rău pentru pielea uscată?

Nu toate săpunurile s-au născut egale. Există săpunuri care au în compoziţie agenţi de curăţare agresivi ce distrug filmul hidro-lipidic. Rezultatul este o piele uscată, predispusă la iritaţii, fără apărare în faţă agresiunii factorilor de mediu. Folosit frecvent, un astfel de săpun poate distruge echilibrul natural, fiziologic al pielii şi poate agrava simptomele atopiei.

O poveste ATODERM cu final fericit!

Săpunul ultra-nutritiv ATODERM conţine doar cele mai pure ingrediente active, care respectă bariera naturală de apărare a pielii şi conţin molecule ce se regăsesc, în mod natural, în piele. Folosit zilnic, acest săpun activează şi susţine echilibrul natural al pielii, combate inflamaţiile şi iritaţiile, iar rezultatele se văd şi se simt: piele devine mai confortabilă, mai netedă, mai luminoasă.