Rezoluțiile pielii în 2017

La sfârşit de an, când priveşti focul de artificii, când ciocneşti o cupă de şampanie cu cei dragi şi vă distraţi împreună citind mesajele din plăcinta cu răvaşe, e un moment bun să îţi propui un plan de ambiţii pentru anul următor. Mai jos, ţi-am pregătit 5 rezoluţii pentru piele, 5 hotărâri numai bune de luat pentru bunăstarea şi fericirea pielii în 2017. Respectă-le pentru ţine şi da-le mai departe celor apropiaţi. Oferă un exemplu familiei, învaţă copiii, de mici, să acorde pielii atenţia pe care o merită. Pielea este importantă, pielea este bodyguardul nostru numărul 1, pielea are nevoi pe care, începând cu prima zi a lui 2017, promiţi să le respecţi:

  1. După fiecare duș, îi voi oferi pielii momentul de hidratare! Pentru că o crema hidratantă aplicată imediat după dus nu este numai un răsfăţ suprem pentru piele, ci un pas important în programul tău zilnic de îngrijire. Iar dacă este o formulă dermatologică ce respectă echilibrul natural al pielii şi reface barieră cutanata, atunci ea devine aliatul sănătăţii pielii tale. E timpul pentru ATODERM Crema de corp, e timpul pentru o nouă experienţă în îngrijirea dermatologică a pielii tale. Această formulă cu textura mătăsoasă, extrem de uşor de aplicat, protejează şi în acelaşi timp reface filmul hidro-lipidic al pielii, barieră ei biologică, cu rol esenţial în menţinerea hidratarii optime, naturale.
  1. Voi avea cele mai fine mâini, cele mai sănătoase unghii! Mâinile sunt cea mai expusă parte a corpului tău şi, în acelaşi timp, au o expresivitate pe care e bine să o frolosesti mereu, în avantajul tău. Ai grijă de ele, foloseşte de mai multe ori pe zi o crema dermatologică ce asigura protecţie reală împotriva microbilor, fungilor, germenilor sau alergenilor cu care ele pot intră oricând în contact. O crema reparatoare ideală în orice anotimp este ATODERM Crema de mâini şi unghii. Co o textura non-lipicioasă, crema îţi lasă pe mâini un parfum răcoritor, discret.
  1. Buzele mele vor fi netede şi hidratate permanent! Buzele nu trec niciodată neobservate şi au nevoi cu totul speciale de îngrijire, pe care nu le poţi ignoră. Buzele nu au în structura lor glande sebacee, deci nu produc acel ulei natural protector, care asigura hidratarea pielii. Astfel, buzele sunt predispuse permanent la deshidratare şi cel mai bun tratament pentru ele este cel dermatologic, imbatabil în lupta cu intemperiile şi agenţii iritanţi. Un astfel de tratament este ATODERM Balsam de buze, produsul pe care buzele tale îl vor iubi încă de la prima aplicare. Textura cremoasa se întinde uniform, oferind buzelor un aspect neted, sănătos şi o senzaţie durabilă de confort.
  1. Duşuri scurte! Energie! Duşul înseamnă răsfăţ, relaxare şi, poate de aceea, tindem să prelungim aceste momente, dar efectele pentru piele nu sunt tocmai plăcute. Mai ales pentru o piele uscată sau foarte uscată, durata duşului nu trebuie să depăşească 5-7 minute, aşa că o rezoluţie foarte sănătoasă pentru 2017 este scurtarea duratei acestui ritual de îngrijire. Iar dacă te-ai hotărât să pui pe primul loc sănătatea pielii, un element important este şi produsul de curăţare folosit. Alege ingrediente testate şi produse dermatologice recomandate, care curată eficient, cu 100% blândeţe. De exemplu, ATODERM Ulei de Dus. Fin şi mătăsos, cu un parfum discret, foarte plăcut, uleiul de dus include agenţi de curăţare ultra-delicaţi şi formulă brevetată Skin Barrier Therapy, cu puternică acţiune relipidantă.
  1. Voi avea grijă de pielea întregii familii! Pentru că atenţia pe care tu o arăţi pielii tale îi poate inspiră pe cei dragi să îi dedice, la rândul lor, grija pe care o merită. Cei mici se vor obişnui de la o vârstă fragedă cu programul zilnic de îngrijire şi vor resimţi din plin beneficiile: o piele sănătoasă, confortabilă, fără senzaţie de mâncărime, fără iritaţii, fără griji. Oferă un loc special în dulăpiorul tău cu produse de îngrijire gamei dermatologice ATODERM: produse hipoalergene, care scad reactivitatea pielii, reduc disconfortul, îmbunătăţesc aspectul şi oferă pielii şansă să îşi regăsească echilibrul natural. Realizată cu ingrediente biomimetice, perfect tolerate de piele, gama ATODERM poate fi folosită cu succes de toţi membrii familiei tale, de la bebeluşi până la adulţi.