Atoderm Intensive Gel Spumant

Un produs de igienă perfect pentru pielea foarte uscată sau atopică trebuie să respecte în totalitate bariera cutanată. Gelul spumant ATODERM Intensive nu doar respectă, ci sprijină refacerea și fortificarea acestei bariere naturale.

Aplică gelul spumant pe pielea umezită, dimineața și/sau seara. Spuma delicată și mătăsoasă care se formează, curață pielea de impurități și lasă o senzație durabilă de confort. După duș, usucă pielea prin tamponare cu un prosop moale și aplică produsul de emoliere ATODERM potrivit pentru tipul tău de piele.

Cu o compoziție unică, brevetată de Laboratoarele dermatologice Bioderma, gelul spumant pentru duș ATODERM Intensive este formula perfectă de curațare pentru pielea foarte uscată, atopică, a adulților, copiilor sau bebelușilor. Bucură-te de efectele lui binefăcătoare urmând programul complet de îngrijire recomandat de ATODERM .

Pasul 1: Curață pielea de impurități cu gelul ultra-nutritiv ATODERM Intensive Gel spumant

Pasul 2: Oferă pielii corpului tratamentul hidratant de care are nevoie cu balsamul pentru față și corp ATODERM Intensive Balsam

Pasul 3: Menține aspectul sănătos al buzelor cu balsamul pentru buze ATODERM Balsam de buze.

Laboratoarele Bioderma au dezvoltat acest produs inovator special pentru a răspunde tuturor nevoilor de îngrijire ale pielii foarte uscate sau atopice. Compoziția sa unică, brevetată include vitamina PP, cu rol esențial în menținerea sănătății pielii, sulfat de zinc, un excelent agent antimicrobian și antiinflamator, precum și gliceril cocoat, un excelent emolient pentru piele. În plus, datorită complexului natural patentat DAF (formula dermatologică avansată), produsul are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Băile lungi și fierbinți sunt o binefacere pentru piele?

După o zi obositoare de muncă, o baie fierbinte cu spumă pare tot ce-ţi mai puteai dori pentru confortul tău. Iar dacă-ţi mai iei şi cartea preferată, pierzi noţiunea timpului şi ai convingerea că oferi corpului răsfăţul suprem. Dar, la final, pielea ta nu pare să-ţi mulţumească pentru tratamentul oferit: senzaţia de uscăciune şi de piele care “ţine” se instalează rapid şi durabil. De ce? În primul rând pentru că uleiurile protectoare produse în mod natural de piele se înmoaie în apă prea fierbinte (întocmai cum untul se înmoaie la căldură), iar această degresare intensivă slăbeşte barieră cutanata, duce la deshidratare şi pot apărea iritaţii, roşeaţă şi senzaţia de prurit.

O poveste ATODERM cu final fericit

Evită atât băile lungi, cât şi băile prea fierbinţi, pe cât posibil. Ideal ar fi să foloseşti o apă călduţă, confortabilă, iar duşul să nu dureze mai mult de 10 minute. La fel de important este produsul de curăţare pe care îl aplici pe piele. ATODERM îţi aduce formule de igienă dermatologice, cu acţiune blândă, dar extrem de eficientă, mereu în acord cu nevoile şi funcţiile naturale ale pielii. ATODERM Gel spumant purifică în profunzime, protejează şi fortifică barieră cutanată, oferind, în acelaşi timp, plăcerea unei băi cu spumă relaxante şi odihnitoare.