Atoderm Gel de Duș

Un duș fierbinte este pentru mulți o experiență ultra-relaxantă, dar pentru o piele foarte uscată poate fi o adevarată provocare. Gelul de duș blând ATODERM face față cu brio provocării și aduce plusul de relaxare pe care îl meriți.

O dată sau de două ori pe zi, aplică o cantitate mică pe piele și masează ușor până se formează o spumă delicată. Gelul are o culoare albastră naturală, datorată ingredientelor incluse în formulă și se clătește extrem de ușor. După duș, pielea ta se va bucura de o senzație durabilă de confort și va rămâne învăluită într-un parfum plăcut, discret.

Pentru o piele care suferă de deshidratare, gelul de duș blând de la ATODERM este alegerea ideală. Formulat să protejeze și să susțină intensiv filmul hidrolipidic al pielii, gelul poate fi utilizat separat, sau poate deveni primul pas din programul tău complet de îngrijire, cu rezultate imediate și de lungă durată.

Pasul 1: Curață pielea delicat, cu gelul de duș blând ATODERM Gel de duș

Pasul 2: Hrănește intens pielea corpului cu crema ATODERM Cremă sau ATODERM Cremă parfumată

Pasul 3: Oferă protecție și îngrijire a mâinilor tale cu crema de mâini ATODERM Cremă de mâini și unghii

Gelul de duș blând este un produs dermatologic, formulat cu ingrediente active hidratante, de cea mai înaltă calitate și puritate, fără coloranți. Datorită complexului natural brevetat DAF (formula dermatologică avansată), acest produs are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii. În plus, formula conține glicerină vegetală ingredientul ideal pentru combaterea deshidratării, capriloil glicină, un amino-acid care combate proliferarea bacteriană și glucozida din ulei de nucă de cocos, un ingredient care curață eficient fără să irite. Datorită formulei ultra-blânde, hipoalergenice, gelul de duș oferă îngrijirea ideală atât pentru adulți, cât și pentru pielea uscată, delicată a copiilor.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Gelul de duș lasă senzația de piele care “ține”?

De cele mai multe ori dușul este asociat cu o stare de bine, de relaxare, dar se poate întampla ca imediat după baie să apară un disconfort la nivelul pielii întregului corp. Această senzație neplăcută, de piele care “ține”, însoțită, de multe ori de mâncărime și descuamare, are legătură cu produsul de igienă folosit. Dacă acesta este formulat din ingrediente care nu respectă echilibrul cutanat, devin niște “detergenți” periculoși care agresează bariera cutanată în profunzime și lasă senzația de piele uscată.

O poveste ATODERM cu final fericit!

Gelul de duș blând ATODERM nu este un produs obișnuit, ci un produs dermatologic, creat din ingrediente pure care respectă fiziologia pielii. Formulat fără alergeni, săpun, parabeni sau coloranţi artificiali, produsul susține circulația apei în piele și fortifica bariera cutanată. Astfel, după fiecare duș pielea rămâne catifelată, hidratată și confortabilă întreaga zi. Cu gelul de duș blând ATODERM, uscăciunea și pielea care “ține” rămân simple mituri, iar povesta pielii uscate, sau foarte uscate va deveni o poveste cu final fericit, zi după zi.