Atoderm Nutritive

Tenul este o oglindă a sănătății, frumuseții și stării tale interioare. Fă-l să radieze cu crema ATODERM Nutritive! Datorită formulei dermatologice avansate, această cremă face față cu brio provocărilor unui ten sensibil, uscat sau foarte uscat. Descoperă-i efectele și oferă intregii familii protecția și îngrijirea ATODERM.

Aplică zilnic, dimineața și seara, pe tenul curățat blând cu gelul de duș ATODERM. Crema se întinde cu ușurință, se absoarbe rapid în piele și lasă în urmă o senzație plăcută de confort. Tenul devine luminos, hidratat în profunzime, cu un aspect neted, catifelat. Ideală pentru față și gât, crema poate fi o bază excelentă pentru machiaj.

Hipoalergenică, non-comedogenică și excelent tolerată de piele, crema ATODERM Nutritive este îngrijirea de care tenul sensibil, uscat sau foarte uscat are nevoie. Include această formulă în programul complet de îngrijire ATODERM pentru tine și familia ta. Trei pași simpli, dar atât de valoroși pentru sănătatea și bunăstarea pielii!

Pasul 1: Oferă pielii curațarea blândă și purificarea de care are nevoie cu gelul de duș ATODERM

Pasul 2: Hrănește și hidrateaza fața și gâtul cu crema ATODERM Nutritive

Pasul 3: Menține aspectul sănătos al buzelor cu balsamul de buze ATODERM.

Toate secretele dermatologice ATODERM sunt bine păstrate în formulele de curățare și îngrijire intensivă destinate pielii uscate, foarte uscate sau atopice. Ele sunt rodul unor îndelungi cercetări desfașurate în Laboratoarele Bioderma și sunt recomandate de medicii dermatologi pentru întreaga familie. Crema ATODERM Nutritive conține ingrediente active dermatologice pure, ulei de avocado, renumit pentru puternicele proprietățile hrănitoare, anti-inflamatorii și anti-rid, unt de shea, un excelent anti-oxidat natural, glicerină, agentul prin excelență hidratant și vaselină, supranumită “gelul minune” pentru extraordinarele calități protectoare și calmante. În plus, datorită complexului natural patentat DAF (formula dermatologică avansată), produsul are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Pielea uscată are nevoie de cremă mai des?

Există persoane cu pielea foarte uscată, sensibilă, care au tendinţa să folosească în exces cremele de faţă, sperând că aplicările repetate pe parcursul unei singure zile vor avea şi efecte benefice multiplicate. Cu toate acestea, rezultatul remarcat şi simţit este altul: aspectul pielii îşi pierde strălucirea, iar straturile succesie aplicate pe faţă, fără o curăţare prealabilă, ţin “captive” celulele moarte şi slăbesc barieră naturală de protecţie a pielii.

O poveste ATODERM cu final fericit

Spre deosebire de produsele cosmetice obişnuite, soluţia dermatologică ATODERM Nutritive sprijină şi stimulează procesul natural de hidratare a pielii, nu îl înlocuieşte. Formulată special pentru tenul sensibil, uscat şi foarte uscat, crema are efecte nutritive şi hidratante deosebite, cu doar două aplicări pe zi: întotdeauna pe faţă curăţată, purificată, pentru a asigura o absorbţie optimă a ingredientelor active. Crema nu încarcă polii şi nu slăbeşte, ci dimpotrivă, creşte capacitatea de autoreglare a pielii, reechilibrând balanţă naturală de grăsimi şi apă. Îngrijeşte-ţi pielea cu produsele dermatologice ATODERM şi nu uita: orice tip de piele are nevoie de îngrijire pentru a fi fericită!