Atoderm Cremă de Mâini și Unghii

O barieră cutanată intactă înseamnă protecție eficientă împotriva alergenilor, germenilor, fungilor și microbilor care altfel pot pătrunde cu ușurință în organism prin crăpături, leziuni sau fisuri la nivelul pielii. Mâinile sunt cea mai expusă parte a corpului, iar dacă sunt uscate, crăpate sau iritate, au nevoie de un tratament intensiv de reechilibrare cutanată și protecție: crema reparatoare ideală în orice anotimp, ATODERM Cremă de mâini și unghii.

Aplică zilnic, de câte ori este nevoie, pe mâinile uscate și curate. Cu o textură bogată, catifelată și non-lipicioasă, crema se absoarbe rapid în piele și îți lasă mâinile învăluite într-un parfum plăcut, discret, fără să dea senzația de “peliculă grasă”.

Crema protectoare ATODERM Cremă de mâini și unghii reface și respectă echilibrul fragil al pielii uscate. Include această formulă dermatologică în programul tău zilnic de îngrijire ATODERM în trei pași și astfel vei oferi întregului corp îngrijirea de care are nevoie.

Pasul 1: Curăță și purifică pielea delicat cu ATODERM Intensive Gel Spumant

Pasul 2: Tratează eficient pielea uscată cu ATODERM Cremă

Pasul 3: Oferă mâinilor îngrijire și hidratare dedicată cu ATODERM Cremă de mâini și unghii

Ce înseamnă, de fapt, o piele uscată? Pe lângă aspectul tern, descuamat, crăpat sau ridat prematur, înseamnă o piele care și-a pierdut sănătatea și capacitatea de a se repara! Produsele ce iau naștere în Laboratoarele Bioderma sunt concepute pornind de la cunoașterea profundă a nevoilor pielii. Formulele unice, brevetate ale gamei ATODERM au învățat de la piele și s-au lasat inspirate de mecanismele ei naturale de protecție, pentru a oferi îngrijire hrănitoare: prin ingrediente ce conțin molecule biomimetice identice cu cele ce se găsesc în mod natural în piele! ATODERM Cremă de mâini și unghii conține complexul natural brevetat DAF cu o toleranță excelentă la nivelul pielii. Alături de glicerină și vaselină de cea mai înaltă calitate și puritate, redă pielii mâinilor elasticitatea, aspectul sănătos și rolul de barieră protectoare.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Apa și săpunul sunt esențiale pentru îngrijirea mâinilor, dar crema nu?

De cele mai multe ori, când ne spălăm pe față, aplicăm și o cremă hidratantă. Dar deși pe mâni ne spălăm mult mai des într-o singură zi, nu aplicăm, de tot atâtea ori, o cremă protectoare, special formulată pentru măâni și unghii. Și asta deși mâinile, ca și fața, sunt expuse poluării și capriciilor vremii. În plus, prin atingere, ele iau contact cu bacterii, germeni, sau chiar substanțe iritante pentru piele. Fără o îngrijire și o hidratare dedicată, pielea mâinilor se usucă, apar crăpături sau mici fisuri în bariera biologică protectoare, prin care microbii pot pătrunde în organism.

O poveste ATODERM cu final fericit!

Crema dermatologică pentru mâini din gama ATODERM este esențială nu doar pentru senzația de confort pe care o oferă, ci, mai ales, pentru faptul că ajută intensiv la refacerea barierei naturale protectoare a mâinilor, cu impact asupra sănătții întregului organism. Este important, de asemenea, să te speli pe mâini cu un produs de igienă blând, non-iritant, care să nu afecteze echilibrul cutanat. Pe mâinile curate, masează în piele o cantitate mică de cremă reparatoare ATODERM și vei oferi, astfel, protecție, hrănire și hidratare a mâinilor și unghiilor întreaga zi.