Atoderm Cremă Parfumată

Hidratare, hrănire, netezire, stare de bine și un parfum fin, relaxant. Acestea sunt efectele de care se bucură din plin pielea ta atunci când folosești crema hidratantă parfumată ATODERM. Formulată astfel încât să respecte și să susțină echilibrul hidrolipidic fiziologic natural, această formulă este esențială într-un program intensiv de îngrijire și hidratare.

Aplică o cantitate mică de cremă hidratantă ATODERM pe pielea întregului corp, dimineața și/sau seara. Pentru un efect optimizat, utilizează produsul după duș, pe pielea încă umedă. Cu mișcări circulare, masează fiecare segment de corp, de jos în sus. Mărește cantitatea de cremă doar acolo unde este nevoie și insistă asupra zonelor mai uscate.

Cu o toleranță excelentă pentru piele și ingrediente active pure, crema hidratantă parfumată ATODERM întărește bariera cutanată și ajută la menținerea apei în stratul superior al pielii. Astfel, formula combate eficient deshidratarea, iar pielea uscată devine suplă, catifelată, cu o senzație durabilă de confort. Oferă întregii familii protecția ATODERM printr-un program complet de îngrijire în trei pași!

Pasul 1: Oferă pielii curățarea blândă și purificarea de care are nevoie cu gelul de duș ATODERM

Pasul 2: Hidratează pielea corpului în profunzime cu cremă hidratantă ATODERM

Pasul 3: Menține aspectul sănătos al buzelor cu balsamul de buze ATODERM.

Gama ATODERM destinată pielii uscate este o încununare a îndelungatei activități de cercetare în domeniul dermatologiei susținute de Laboratoarele Bioderma. Crema hidratantă ATODERM pentru ten și corp nu doar protejează, ci reface filmul hidrolipidic al pielii, acea barieră naturală ce asigură menținerea hidratării optime a pielii. Compoziția sa inovatoare, include glicerină, agentul prin excelență hidratant și vaselină, supranumită “gelul minune” pentru extraordinarele calitati protectoare si calmante (si, da, vaselina este 100% non-comedogenă, deci nu astupă porii). În plus, datorită complexului natural patentat DAF (formula dermatologică avansată), produsul are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Pielea protejată de haine nu are neaparat nevoie de hidratare?

În multe cazuri, în trusa de îngrijire a doamnelor sunt: crema de mâini, crema de față, gât și decolteu, balsamul de buze. Restul pielii se bucură de confortul, căldura și protecția oferite de hainele pe care le purtam. Tocmai de aceea, o mare parte din pielea corpului nostru poate rămâne neglijată, iar raspunsul nu întârzie să apară: senzația de uscăciune, prurit, eczeme.

O poveste ATODERM cu final fericit!

Întregul nostru corp are nevoie de hidratare și îngrijire, la orice vârsta. Pielea acoperită de haine este cea mai protejată de factorii de mediu, de praf, sau de schimbările bruște de temperatură. În schimb, contactul permanent cu fibra țesăturilor și cu posibilele urme de detergent rămase pe haine poate provoca alergii, iritații, sau poate agrava simptomele unei pieli uscate, foarte uscate sau atopice. Crema hidratantă parfumată ATODERM oferă întregului corp îngrijire intensivă și hidratare durabilă. Astfel, pielea rămâne moale, suplă, pregătită să facă față provocărilor zilei în orice anotimp.