Atoderm PP Balsam

Pielea este cel mai mare organ protector al tău! Are grijă de tine, de sănătatea ta, dacă și tu ai grijă de ea, de nevoile ei. Pielea uscată, foarte uscată, cu xeroză (uscăciune) severă nu-și poate îndeplini în totalitate importantul rol protector pe care îl are. În ajutorul ei vine gama de îngrijire dermatologică ATODERM cu formule unice, inovatoare, brevetate de Laboratoarele Bioderma. ATODERM PP Balsam ultra-nutritiv este tratamentul bogat în ingrediente active pure, de care pielea ta are nevoie zi de zi.

Aplică zilnic, dimineața și/sau seara, pe pielea curatată cu gelul de duș ATODERM. Textura mătăsoasă a balsamului se întinde cu ușurință, se absoarbe rapid în piele și nu lasă senzația de “peliculă grasă”. Balsamul se întinde cu ușurință, se absoarbe rapid în piele și lasă o senzație durabilă de confort. Îmbunătățește calitatea vieții pacientului.

Pentru toți adulții și copiii care își doresc “o piele fină ca de bebeluș”, ingredientele dermatologice din ATODERM PP Balsam sunt festinul de care pielea are nevoie. Cu o formulă hipoalergenică, fără parfum, conservanți sau parabeni, ATODERM PP Balsam este pasul care nu ar trebui să lipsească din programul de îngrijire al întregii familii.

Pasul 1: Curăță pielea blând, dar eficient, cu ATODERM Gel de duș

Pasul 2: Tratează și hrănește tenul și pielea corpului cu ATODERM PP Balsam

Pasul 3: Menține buzele netede și fine cu ATODERM Balsam de buze.

Un produs inovator ce tratează intensiv pielea uscată, foarte uscată și xeroza severă, ATODERM PP Balsam este recomandat de medicii dermatologi atăt pentru adulți, cât și pentru copii. Datorită formulei unice patentate EcodefensineTM, produsul combate eficient proliferarea bacteriană responsabilă de agravarea uscăciunii pielii. Efectul intens anti-iritant și de calmare se datorează Zanthalenei, un ingredient activ extras din fructele arborelui chinezesc . Vitamina PP ajută la refacerea barierei lipidice, scutul natural al pielii împotriva germenilor și alergenilor, iar glicerina și vaselina aduc pielii uscate și foarte uscate hidratarea durabilă și echilibrul de care are nevoie.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

O cremă aplicată în strat gros hidratează mai bine?

Persoanele cu piele uscată sau foarte uscată, aspră, descuamată sau iritată încearcă de multe ori să combată această stare vulnerabilă a pielii folosind creme, seruri şi loţiuni în cantităţi mari. Expresia “aplică o cantitate cât un bob de mazăre” li se pare ridicolă şi preferă să “ungă” pielea cu strat peste strat de uleiuri şi creme, în speranţa că vor proteja, astfel, pielea uscată. Efectul nu este cel dorit. Celulele moarte rămân captive sub “masca” din creme, porii nu mai respiră, bariera cutanată nu-şi mai poate îndeplini funcţiile protectoare şi hidratante, iar pielea rămâne încărcată, pradă iritatiilor şi coşurilor.

O poveste ATODERM cu final fericit.

Formula ultra-nutritivă ATODERM PP Balsam este îngrijirea de care are nevoie pielea uscată şi cea care suferă de xeroză (uscăciune) severă. Ajunge o aplicare în strat subţire, pe pielea curăţată în profunzime şi stratul natural protector al pielii îşi va regăsi echilibrul, va fi ajutat să atragă din nou apă în epiderma şi să îi ofere protecţie, graţie ingredientelor active inovatoare, biomimetice, conţinute în formulă. Cu ATODERM PP Balsam nu e nevoie decât de un singur produs aplicat o singură dată dimineaţa şi o singură dată seara. Pielea uscată va avea libertatea şi timpul să se refacă, iar crema îi va aduce plusul de hidratare, hrănire şi calmare de care are nevoie.