Atoderm Intensive Balsam

O piele foarte uscată sau atopică este, de fapt, o piele care îți cere ajutorul. Semnalele pe care ți le transmite – roșeață, mâncărime, iritație, descuamări, crăpături, ridare prematură – înseamnă, de fapt, că pielea ta nu își mai poate îndeplini cu succes rolul important, protector, pe care îl are în viața ta. Ascultă tot ce are pielea ta să îți spună și acordă-i îngrijirea de care are nevoie. Oferă-i balsamul calmant ATODERM Intensive Balsam.

Aplică zilnic, dimineața și/sau seara, pe tot corpul, după un duș relaxant și hidratant cu ATODERM Intensive Balsam. Formula are textură ultra-bogată, non-lipicioasă, se masează rapid în piele și lasă o senzație de confort întreaga zi. Este recomandată de medicii dermatologi atât pentru adulți, cât și pentru pielea delicată a copiilor și nou născuților (la termen).

O piele atopică aduce, pe lângă aspectul de piele uscată și iritată, neplăcerile de multe ori greu de suportat ale pruritului intens care ne tulbură atât activitățile obișnuite zilei, dar mai ales orele de odihnă. ATODERM Intensive Balsam a fost gândit tocmai pentru a oferi tuturor celor cu pielea atopică, de la mic la mare, de la nou-născuți (la termen) la adulți, soluția dermatologică de care au nevoie. Include acest balsam în programul zilnic de îngrijire în trei pași ATODERM, și te vei bucura de efecte calmante și de îngrijire potențate la maximum.

Pasul 1: Curăță pielea blând cu ATODERM Intensive Gel spumant

Pasul 2: Îngrijește intensiv pielea corpului cu formula calmantă ATODERM Intensive Balsam

Pasul 3: Oferă buzelor un aspect neted și sănătos în orice anotimp, cu ATODERM Balsam de buze.

Un produs dermo-restructurant, ce tratează intensiv disfuncțiile pielii atopice și reface pielea sănătoasă, ATODERM Intensive Balsam este recomandat de medicii dermatologi pentru întreaga familie, de la nou-născuți până la adulți. Brevetul Skin Barrier Therapy reface biologic și durabil bariera cutanată, reduce proliferarea stafilococului auriu precum și penetrarea alergenilor. Complexul exclusiv Lipigenium este o sursă de lipide esențiale din acizi grași și ceramide prezente în mod natural în piele, dar deficitare în cazul pielii atopice. Formula conține, de asemenea, beta-sitosteroli, molecule biomimetice care ajută la ameliorarea roșeții și reduce rapid senzația de mâncărime, încă de la prima aplicare. Datorită vaselinei și glicerinei de cea mai înaltă puritate, produsul oferă hidratare durabilă, iar gluconatul de zinc, cu efect puternic anti-bacterian, ține departe de piele iritațiile, inflamațiile și reduc reapariția lor.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Pot să fac coșuri de la crema pe care o folosesc?

Când ai pielea sensibilă, uscată, iritată, cu o senzaţie aproape permanentă de prurit, poţi cădea pradă cu uşurinţă produselor cosmetice de îngrijire ce promit un ten curat, de catifea, ca prin farmec. După o aplicare sau mai multe, constaţi că iritaţia nu a dispărut, ba chiar au apărut câteva coşuri noi şi supărătoare. Pielea şi crema trebuie să se completeze, să lucreze împreună, nu separat! Dacă formula-cremă “sufocă” porii, iar pielea ta încearcă, din răsputeri, să respire, se crează un dezechilibru care poate duce la uscăciune accentuată, descuamare, infecţii cutanate, coşuri şi acnee.

O poveste ATODERM cu final fericit!

Aceste neplăceri nu se întâmplă pentru că pielea ta nu ar avea nevoie de hidratarea şi îngrijirea pe care i-o oferă crema, ci pentru că produsul ales nu este creat în acord cu funcţia naturală de protecţie a pielii. ATODERM ştie foarte bine care sunt nevoile pielii şi formează, împreună, echipa perfectă. Formula dermo-restructurantă ATODERM Intensive Balsam, non-comedogenă, nu încarcă inutil porii şi lasă pielea să respire. Astfel, bacteriile sunt ţinute la distanţă de Sucroester, scutul creat în acord cu funcţia naturală de protecţie a pielii şi care reglează biologic ecosistemul pielii prin combaterea proliferării bacteriene responsabilă de agravarea uscăciunii.