Atoderm Balsam de Buze

Buzele uscate, crăpate, deteriorate au nevoie de îngrijire zilnică, dedicată. Spre deosebire de alte părți ale corpului, buzele nu se pot proteja singure în fața intemperiilor sau factorilor poluanți. Mai mult, ele sunt întotdeauna primele care iau contact cu băuturile prea reci, mâncărurile prea fierbinți, sau prea piperate… Acești factori declanșatori sunt cu atât mai agravanți în atopie. ATODERM Balsam de buze, cu ingrediente sigure și fără parfum, are grijă în permanență de frumusețea și sănătatea buzelor tale.

Aplică pe buze zilnic, ori de câte ori este nevoie și bucură-te de hidratare și îngrijire în orice anotimp. Textura bogată, cremoasă, se întinde uniform și acoperă buzele cu un strat protector invizibil, fără greutate, dar imbatabil în lupta cu agenții iritanți și intemperiile.

Suprafața buzelor este în mod natural mai puțin hidratată și hrănita decât alte părți ale feței, iar lipsa hidratării duce deseori la buze crăpate și uscate. Formula dermatologică ATODERM Balsam de buze repară biologic și calmează instant buzele deteriorate. Inclusă în programul complet de îngrijire în trei pași ATODERM, îți aduce plusul de confort cutanat și protecție de care aveai nevoie.

Pasul 1: Curață în profunzime tenul cu ATODERM Intensive Gel spumant

Pasul 2: Hidratează și hrănește pielea cu balsamul ultra-nutritiv ATODERM Intensive Balsam.

Pasul 3: Protejează intensiv buzele cu ATODERM Balsam de buze

Produsele de îngrijire dermatologică ATODERM oferă tratamentul de care pielea uscată, foarte uscată sau atopică are nevoie. Balsamul de buze respectă și ajută la refacerea echilibrului natural al pielii, oferind o senzație durabilă de confort. Formula de îngrijire este bogată în ingrediente dermatologice active: unt de shea, hrănitor și antioxidant, vaselina, un excelent hidratant, ulei de avocado, renumit pentru proprietățile regeneratoare și anti-îmbătrânire, precum și extract natural din algă aurie, un ingredient care reduce sensibilitatea pielii și calmează iritațiile.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Dacă îmi umezesc buzele des vor fi mai hidratate?

Cu ce înlocuim produsul special de îngrijire pentru buze? Cel mai adesea, ne umezim buzele (uneori cei din jur interpretează aest gest drept un semn al tensiunii sau emoțiilor, când, de fapt, este doar încercarea de a asigura buzelor o hidratare confortabilă). Dar cât de eficientă este saliva pentru protecția și îngrijirea acestei zone de piele atât de delicate? Ei bine, eficiența se apropie de zero, ba chiar putem spune ca obiceiul dăunează. Saliva conține o enzimă digestivă care nu face decât să atace stratul natural protector al buzelor, și așa extrem de fragil și subțire. Senzația de uscăciune se instalează atât de rapid după ce ne umezim buzele, încât o facem iar și iar, până când gestul poate deveni un tic, fără a da, însă, rezultatele așteptate.

O poveste ATODERM cu final fericit

Pierderea de apă la nivelul buzelor este de până la 10 ori mai rapidă decât la nivelul pielii corpului, iar balsamul ATODERM Balsam de buze este un produs dermatologic inovator creat special pentru a răspunde provocărilor unei îngrijiri cu totul speciale, așa cum este cea a buzelor. Aplică balsamul în continuarea programului tău de îngrijire a tenului, dar și ori de câte ori e nevoie pe parcursul zilei și te vei bucura de efectele dorite: buzele tale își vor recăpăta frumusețea, aspectul sănătos și confortul.