Atoderm Cremă

O cremă cu adevărat hidratantă este răsfățul suprem după un duș relaxant, pentru pielea uscată sau foarte uscată. Iar dacă este formulată astfel încât să respecte echilibrul natural al pielii, devine crema ideală, de neînlocuit în programul tău de îngrijire intensivă. Tocmai de aceea, e timpul să descoperi crema hidratantă ATODERM!

Aplică o cantitate mica de cremă hidratantă ATODERM pe pielea întregului corp, dimineața și/sau seara. Pentru un efect optimizat, utilizează produsul după duș. Cu o textură bogată, mătăsoasă, formula se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid în piele.

Cu o toleranță excelentă pentru piele și ingrediente active pure, crema hidratantă ATODERM întărește bariera cutanată și ajută la menținerea apei în stratul superior al pielii. Astfel, formula combate eficient deshidratarea, iar pielea uscată devine suplă, catifelată, cu o senzație durabilă de confort. Oferă întregii familii protecția ATODERM printr-un program complet de îngrijire în trei pași!

Pasul 1: Ofera pielii curatarea blanda si purificarea de care are nevoie cu gelul de dus ATODERM

Pasul 2: Hidrateaza pielea corpului in profunzime cu crema hidratanta ATODERM

Pasul 3: Mentine aspectul sanatos al buzelor cu balsamul de buze ATODERM.

Gama ATODERM destinată pielii uscate este o încununare a îndelungatei activități de cercetare în domeniul dermatologiei susținute de Laboratoarele Bioderma. Crema hidratantă ATODERM pentru ten și corp nu doar protejează, ci reface filmul hidrolipidic al pielii, acea barieră naturală ce asigură menținerea hidratării optime a pielii. Compoziția sa inovatoare, include glicerină, agentul prin excelență hidratant și vaselină, supranumită“gelul minune” pentru extraordinarele calități protectoare și calmante (și, da, vaselina este 100% non-comedogenă, deci nu astupă porii). În plus, datorită complexului natural patentat DAF (formula dermatologică avansată), produsul are o toleranță excelentă și scade reactivitatea pielii.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

Cremele mai dense hidratează mai bine?

Unturile de corp și de față, cremele bogate, uleiurile pot părea adevărate panacee pentru pielea uscată și atopică. Cu toate acestea, după utilizare se întâmplă să apară exact rezultatul opus celui așteptat. Multe dintre aceste formule cosmetice comerciale sunt, de fapt, comedogene, deci astupă porii, iar celulele moarte raman “captive” sub stratul de cremă. Dezechilibrat, filmul hidrolipidic al pielii nu mai poate oferi susținerea necesară pentru o piele cu aspect sănătos.

O poveste ATODERM cu final fericit

Cu o textură lejeră, mătăsoasă și o compoziție non-comedogenă, crema hidratantă ATODERM aduce îngrijirea ideală pentru ten și corp, datorită ingredientelor dermatologice brevetate. Astfel, utilizată zi după zi, formula reface bariera protectoare naturală specifică pielii uscate sau foarte uscate. Compușii activi hrănesc, netezesc și redau pielii aspectul sănătos, luminos pe care îl merită. Datorită formulei hipo-alergenice, fără parabeni sau parfum, crema este ideală atât pentru pielea sensibila a bebelușilor, cât și pentru copii și adulți.